Diensten

Dakreparatie

Zinzen Dakwerken is gespecialiseerd in de reparatie en renovatie van ieder type dak. Heeft u een lekkage? Of (storm)schade aan uw dak of schoorsteen? Voor alle reparaties, groot en klein, komen wij vrijblijvend langs voor een inspectie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Dakrenovatie

Twijfelt u of uw dak gerenoveerd moet worden? Het is altijd goed om eens in de 1 jaar uw dak te laten inspecteren om eventuele schade te voorkomen. Een klein beetje schade kan namelijk vrij snel leiden tot meer schade en daarmee lopen ook de kosten hoog op. Dakrenovatie voor kleinere ingrepen is daarom ook een goede manier om hoge kosten te voorkomen.

Dakisolatie

Dakisolatie van uw dak kan een flinke energiebesparing opleveren. Een investering is vaak al in enkele jaren terugverdient. Daarnaast levert het ook meer leefcomfort op. In uw woning heeft u minder last van vocht, temperatuurwisselingen en geluidsoverlast.

Dakinspectie

Het komt vaak voor dat het dak niet wordt nagekeken. Er wordt pas naar gekeken wanneer er lekkages of andere mankementen zijn. Het gevaar hiervan is dat u dan vaak te laat bent én een hogere kostenpost maakt. Deze kosten hadden eenvoudig voorkomen kunnen worden door een dakinspectie uit te laten voeren.

Dakbedekking plaatsen

Woont u in Eys of omgeving en heeft u nieuwe dakbedekking nodig? U kunt bij ons terecht voor het aanbrengen van vrijwel iedere dakbedekking: van het aanbrengen en branden van dakleer tot het leggen van pannendaken en het plaatsen van leisteen, kunststof, bitumen etc.

Dakgoten repareren

Een dakgoot lekkage is zo opgelost door Zinzen Dakwerken. Uw dakgoot laten vervangen is een goede optie omdat het snel gebeurd, maar reparatie is ook vaak mogelijk. Als u ons uw dakgootinstallatie laat uitvoeren is een dakgoot lekkage zo opgelost.

×
× Hoe kan ik u helpen?