Ons bedrijf

Door de jaren heen hebben wij ruime ervaring en deskundigheid opgedaan met diverse dakwerkzaamheden.

Wanneer u op zoek bent naar een dakdekkersbedrijf voor dakbedekking in Eys die zich in alle opzichten onderscheid ten aanzien van andere dakdekkers, dan bent u bij Dakdekkersbedrijf Zinzen Dakwerken aan het juiste adres. Wij gaan uitsluitend voor de beste kwaliteit en prijs. Dit kunnen wij onze klanten garanderen omdat wij gebruik maken van de beste materialen en de laatste technieken.

Naast het waterdicht maken en onderhouden van u dakbedekkingen bestaan onze werkzaamheden uit het verduurzamen van daken, denk hierbij aan isoleren of dakveiligheid.

Ons werkgebied bestaat voornamelijk rond een straal van 40 km rond de Eys (limburg), met uitschieters buiten dit gebied.

We werken met goed opgeleide en gemotiveerde mensen en streven naar continue verbetering. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Voor wie een goede dakdekker in Eys zoekt zijn wij de juiste keus.

Meer weten over Dakdekkersbedrijf Zinzen Dakwerken?

Indien u meer wilt weten over wat er allemaal mogelijk is als u een professionele dakdekker in Eys inschakelt, kunt u altijd even contact met ons opnemen. We staan altijd klaar om u te helpen de problemen aan uw dak op te lossen.

Met spoed een dakdekker nodig? bel met 06 51230216

logogogo

Zinzen Dakwerken

staat voor u klaar

voor het onderhoud

aan uw dak,

het repareren

van lekkages.

×
× Hoe kan ik u helpen?